Az értékesítés növelése - a régi módon


Minden iparágban és mindenhol a vállalatok tanulják és újratanulják az alapvető leckét: ha növelni szeretnéd az értékesítést, erős cselekvő felelősséget kell kialakítani az értékesítői csapatban. Ha a csekekvő felelősség ereje növekszik, az eredmények is jönnek: (1) nagyobb eladási volumen és fedezet, (2) sikeresebb termék és szolgáltatás bevezetés, (3) jobb coaching, visszacsatolás és követés, (4) az emberek inkább magukénak érzik az ügyfelek eredményes kiszolgálását, (5) és az értékesítési csapatok energiával töltődnek fel. Egy sikeres értékesítési vezető így írta le tapasztalatát azzal kapcsolatosan, ahogyan a felelősségi elveket alkalmazták az eladási teljesítmény növelésére:

"A csapat tíz munkatársából kilenc kapott két éven belül vezető beosztást, és a területi vezetők is megkezdték előrehaladásukat a ranglétrán. Eegyesek egészen az értékesítési és marketing elnökhelyettesi pozícióig jutottak. Később az eredeti csapat néhány tagja regionális, vagy országos account manageri pozíciót kapott. Ezeket az embereket ma más vállalatoknál elnökhelyettesi, vagy más felsővezetői pozíciókban találhatjuk."

Egy másik esetben, egy vezeték nélküli kommunikációs szolgáltató vállalat alkalmazta az alapvető cselekvő felelősségi elveket az egész értékesítési szervezetében, és az eredmények azonnal láthatóak voltak. Az eladás 17%-kal nőtt a következő negyedévben, a nyereségráta 45%-kal nőtt a következő néhány hónapban, és a vevőelégedettség is szárnyalt. A nagyobb cselekvő felelősség az értékesítői csapatban számos Fortune 1000 vállalatnál eredményezett növekedést. (Az Óz Elv c. könyv magyar kiadásából)

Ha többet szeretnél megtudni arról, hogyan alkalmazhatják képviselők, csapatok, és egész vállalatok a cselekvő felelősségi alapelveket arra, hogy az eladási teljesítményüket növeljék, a vezetést javítsák, és mérföldköveiket, eredményeiket elérjék, vedd fel a kapcsolatot velünk: www.inspiringculture.org/ozelv

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Felelősségi Szakadék áthidalása

A sorba rendeződés lendületet ad az eredményeknek

Küzdd le az akadályokat!