Mérd meg, hogy javítani tudd



Amit megmérnek, az megvalósul! Amikor személyes, csoport, vagy vállalati szintű célokat tűzöl ki, gondolj arra, hogy vajon világosak-e mindenki számára azok az eredmények, amiket el szeretnél érni. Ha az elérni kívánt eredmények egyértelműek, mérd meg rendszeresen az előrehaladást, mennyire közelítettétek már meg. Persze, egyes eredményeket könnyebb megmérni, mint másokat - például a bevételt, vagy a nyereséget, ellentétben a vevőelégedettséggel vagy  dolgozói elkötelezettséggel. Mindenesetre az az elv érvényes: ha nem méred meg, nem tudod javítani!
A vevőinkkel folytatott munkánk során a Cselekvő Felelősség Fejlesztése, vezetők és eredmények támogatása közben, sokszor találkozunk olyan kérdésekkel, mint: Hogyan mérik az eredményeket? Hogyan mérik a tervekkel való azonosulást? Hogyan  mérik az elkötelezettséget? Hogyan mérik a munkatársak felhatalmazását? Vagy hogyan mérik a belső kultúrát? Azért, hogy a választ megtaláld, kérjük, kattints a Partners In Leadership weboldalára, ott megláthatod, hogyan segítünk a kulcseredményeket meghatározni; a bevétel és a nyereség növelését, és a legfontosabb kezdeményezések megvalósítását, mint a vevői elégedettség vagy az dolgozói elkötelezettség növelését. Ha önértékelést szeretnél végezni, kattints erre a linkre: www.ozprinciple.com/assessments/. Itt megismerheted, hogyan segítünk az ügyfeleinknek a nagyobb cselekvő felelősség megteremtésében a kulcseredmények elérése céljából.
A weboldalunkon ingyenes értékelési rendszeret kínálunk, hogy meg tudd állapítani, te magad, a csapatod, és a vállalat mennyire azon elvek és legjobb gyakorlatok alapján működik, mint amit a könyveinkben is leírtunk: The Oz Principle; Change the Culture, Change the Game; and How Did That Happen? A felmérést arra is használhatod, hogy meg tudd állapítani, hogy a csapatod és a vállalat mennyire gyakorolja az eredmény-központú felelősséget. A megfelelő linket elküldheted az összes csapattagnak, és az eredményeket is megtekintheted. Össze tudod hasonlítani a saját csapatod eredményeit egy nagyobb populáció átlagos adataival. Igen, az elérni kívánt eredmények - mint például a nagyobb cselekvő felelősség fejlesztése - mérhetőek! Akkor kezdd el már ma mérni!

Accountability Training is a registered trademark of Partners In Leadership, Inc.

Roger Connors és Tom Smith, 2014. március 20.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Felelősségi Szakadék áthidalása

A sorba rendeződés lendületet ad az eredményeknek

Legyen mindennapos a cselekvő felelősség!