Küzdd le az akadályokat!

Sokszor az emberek olyan akadályokba ütköznek, amelyeken nehéz keresztüljutni, vagy kikerülni. Miért? Mert túl sokan vannak, akik nem vállalnak cselekvő felelősséget az akadályok leküzdéséért. Amikor az ügyfelek, alkalmazottak, beszállítók, vagy más érintettek frusztráltak, eltávolodnak a szervezeti akadályok miatt, az világos jel arra, hogy egyes vállalati eljárások, folyamatok gátakká—semmint segítőkké—váltak a szervezeti eredmények elérésében. Kulcsfontosságú a mai üzleti környezetben, hogy cselekvő felelősséget vállaljunk minden egyes, a Kulcseredmények és a teljesítmény elérésének útjában álló akadály elhárításáért.
Az Apple Computer olyan vállalat, amelyik példát mutat a cselekvő felelősség vállalásában, az akadályok áttörésében, amit a vállalat piaci értéke is igazol. Az iPhone, iPad, és iWatch felhasználók alkalmazások milliárdjait töltötték le a forradalmian új App Store-ból. Hogyan tudják ezt folyamatosan fenntartani? Az Apple kitartóan hárítja el az akadályokat a fejlesztők, a felhasználók és a saját alkalmazottaik elől. Lehet róla vitatkozni, de az App Store élmény nem hasonlítható össze egyik versenytárséval sem.

Azért, hogy minden gördülékenyen haladjon, az Apple folyamatosan fejleszti és javítja az eszközeit, mint az iOS SDK, ami lehetővé teszi a független fejlesztők számára, hogy azonnal elkezdhessenek alkalmazásokat fejleszteni az iPad, iPhone és az iPod touch eszközökre. Az Apple alkalmazásfejlesztő központja is számos támogatást ad, — mint videókat, mintaprogramokat, technikai dokumentációt, és az Apple Alkalmazásfejlesztői Fórumot — hogy segítse és gyorsítsa az alkalmazások fejlesztését. Alkalmazásfejlesztőktől lelkesítő vélemények ezrei érhetők el online, amik önmagukért beszélnek. Az ügyfelek, független fejlesztők, alkalmazottak és minden más érintett útjában álló akadály elhárítása mindenek felett álló tényező az Apple magas teljesítményének és sikerének fenntartásában. Mára már az iPhone, iPod és az iWatch felhasználói világszerte több majd minden országban választhatnak az alkalmazások hihetetlen széles választékából, tucatnyi kategóriából, mint szórakozás, üzlet, orvosi, hír, sport, és utazás.

Ha többet szeretnél megtudni arról, hogyan alkalmazhatják képviselők, csapatok, és egész vállalatok a cselekvő felelősségi alapelveket arra, hogy az eladási teljesítményüket növeljék, a vezetést javítsák, és mérföldköveiket, eredményeiket elérjék, vedd fel a kapcsolatot velünk: www.inspiringculture.org/ozelv

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Felelősségi Szakadék áthidalása

A sorba rendeződés lendületet ad az eredményeknek

Legyen mindennapos a cselekvő felelősség!