A pizza fordulat


A Cselekvő Felelősség Kultúrája mögött olyan emberek állnak, akik önként vállalnak nagyobb felelősséget az eredmények eléréséért. A felelősséget soha nem kényszerítik rájuk, hanem önként és lelkesen magukra vállalják. Azt kérdezgetik maguktól—Mi mást tehetek még, hogy a kívánt eredményeket elérjem?—folyamatosan keresik a megoldásokat, és hamar elhárítják az akadályokat.
Egy ilyen a Domino’s Pizza esete. Akkor kezdtek felelősséget vállalalni a vállalat eredményességének megfordításáért, amikor néhány évvel ezelőtt a vállalat részvényei 5 dollár alá estek. Mára a vállalat részvényei 88 dollár feleltt vannak, ami a sikeres fordulat világos bizonyítéka. Nézd meg a Domino’s videót, hogy meglásd, hogyan néz ki, amikor cselekvő felelősséget vállalnak a pozitív fordulatért.
Stacie Berrett, Domino’s vállalati kommunikációért felelős igazgatója így írja le a vállalati Cselekvő Felelősség Kultúráját: “A cselekvő felelősség megváltoztatta a gondolkodásmódunkat... megváltoztatott mindent, amit teszünk!”
Ha többet szeretnél megtudni arról, hogyan lehet kialakítani a Cselekvő Felelősség Kultúráját a saját szervezeteteknél, meghívunk, csatlakozz a Cselekvő Felelősségi Közösséghez a www.ozprinciple.com oldalon, ahol valódi vezetőktől valódi eseteket hallhatsz.
Culture of Accountability (a Cselekvő Felelősség Kultúrája) and Accountability Community (Cselekvő Felelősségi Közösség) are registered trademarks of Partners In Leadership. All other trademarks and registered trademarks used herein are the property of their respective owners.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Felelősségi Szakadék áthidalása

A sorba rendeződés lendületet ad az eredményeknek

Legyen mindennapos a cselekvő felelősség!