Az értékesítés növelése

Vállalatok szerte a világon számos iparágban növelték értékesítésüket azzal. hogy munkatársaikban nagyobb felelősséget fejlesztettek ki. Az egyes eredmények többek között: (1) nagyobb eladási volumen és fedezet, (2) sikeresebb termék és szolgáltatás bevezetés, (3) jobb coaching, visszacsatolás és követés, (4) az emberek inkább magukénak érezték az ügyfelek eredményes kiszolgálását, (5) és az értékesítési csapatok energiával töltődtek fel. 


Egy sikeres értékesítési vezető így írta le tapasztalatát azzal kapcsolatosan, ahogyan a felelősségi elveket alkalmazták az eladási teljesítmény növelésére:
Következetesen alkalmaztuk éveken át minden projektünkre, minden területre a cselekvő felelősségi elveket. Abból a csapatból tíz munkatársunkból kilenc kapott két éven belül vezető beosztást, és a területi vezetők is megkezdték előrehaladásukat a ranglétrán, egyesek egészen az értékesítési és marketing elnökhelyettesi pozícióig. Később az eredeti csapat néhány tagja regionális, vagy országos account manageri pozíciót kapott. Ezeket az embereket ma más vállalatoknál elnökhelyettesi, vagy más felsővezetői pozíciókban találhatod.
Az alapvető cselekvő felelősségi elvek széleskörű alkalmazása sok Fortune 1000 vállalatnál eredményezett következetesen eladási teljesítmény növekedést. Egy másik esetben, egy vezetéknélküli szolgáltató vállalat alkalmazta az alapvető cselekvő felelősségi elveket az egész értékesítési szervezetében, és az eredmények azonnal láthatóak voltak - az eladás 17%-kal nőtt a következő negyedévben, a nyereségráta 45%-kal nőtt a következő néhány hónapban, és a vevőszolgálat is szárnyalt.
Ha többet szeretnél megtudni arról, hogyan alkalmazhatják  képviselők, csapatok, és egész vállalatok a cselekvő felelősségi alapelveket arra, hogy az eladási teljesítményüket növeljék, a vezetést javítsák, és mérföldköveiket, eredményeiket elérjé, csatlakozz a Cselekvő Felelősségi Közösséghez, ahol aktuális ügyféleseteket tekinthetsz meg.
Acountability Community is a registered trademark of Partners In Leadership, Inc.



Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Felelősségi Szakadék áthidalása

A sorba rendeződés lendületet ad az eredményeknek

Legyen mindennapos a cselekvő felelősség!