Kiugróan teljesítő csapatok


A kiugróan teljesítő csapatok legjellemzőbb tulajdonsága, hogy képesek világos irányt szabni maguknak, pl. a kucseredményeket, amit el szeretnének érni, meghatározzák és egyértelműen kommunikálják. A Cselekvő felelősség, a kultúraváltás és a teljesítmény javítása a világosan meghatározott eredményekkel kezdődik. Gyakorlatilag nincs sok értelme bármilyen felelősségi, vagy kulturális változási folyamatot kezdeményezni anélkül, hogy nem határoznánk meg világosan az elérni kivánt és szükséges eredményeket.

A kiugróan teljesítő csapatok soha nem kezdeményeznek szervezeti változtatásokat, ha nincsenek egyértelműen meghatározva a kulcseredmények, amelyek megmutatják a változás irányát. Miért? Mert a legsürgetőbb indoka a szervezeti felelősségen, vagy kultúrán, vagy teljesítményen dolgozni, hogy jobb eredményeket tudjunk elérni. Emlékezz arra, hogy a kultúra határozza meg az eredményeket, és a cselekvő felelősség szintje határozza meg a tempót, és a teljesítmény növekedés hatékonyságát.
Nézdd meg és hallgasd meg Ken Buchanant, a dallasi Fort Worth International Airport elnökhelyettesét, aki arról beszél, hogy milyen erőt és egységet hozott az, hogy világosan meghatározták azokat a Kulcseredményeket, amelyeket teljesíteni akartak és teljesíteni kellett.
Ha többet szeretnél tudni arról, hogyan lehet kiugró teljesítményű csapatokat kialakítani, csatlakozz a Cselekvő Felelősségi Közösséghez és tekints meg aktuális ügyféleseteket a weboldalunkra kattintva www.partnersinleadership.com.
Accountability Community, Cselekvő Felelősségi Közösség are registered trademarks of Partners In Leadership, Inc. All other registered trademarks and trademarks used herein are the property of their respective owners.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Felelősségi Szakadék áthidalása

A sorba rendeződés lendületet ad az eredményeknek

Legyen mindennapos a cselekvő felelősség!