A legjobb munkahely 2014-ben

Az erős, pezsgő szervezeti kultúra kialakítását nagyban fel lehet gyorsítani és támogatni a cselekvő felelősség személyes és szervezeti alapjainak a lerakásával. Ilyen alapok nélkül a kultúraváltási kezdeményezések gyakran okoznak csalódást, vagy rövidéletűek lesznek, esetleg mindkettő. Tekintsük át, milyen hatása van az erős szervezeti kultúrának az eredményekre.

A Fortune magazin ismét a Google-t választotta a legjobb munkahelynek Amerikában 2014-ben. A bevétel és a nyereség folyamatosan nő. A Google alkalmazottak, pillanatnyilag közel 30 000 ember világszerte, 95% és 98% között értékelték a vállalatot, amikor azt kérdezték, hogy munkahelyük kellően nagy kihívásokat, kiemelkedő légkört, jelentős elismeréseket, nagy büszkeséget, hatékony kommunikációt és jó főnököket kínál-e. Ez egy bámulatos kultúra! A mérnökök idejük 20%-át tölthetik független projekteken, a juttatásaik új távlatokat nyitnak, beleértve az ínyenc ételeket, uszodát, házhoz jövő orvosokat, mosodát, gyermek felügyeletet és vigyük-a-kutyusunkat-munkába rendszert. Igen, a vállalat kreatív, vállalkozó szellemű embereket vonz, de az eredményekért való személyes és csoportos cselekvő felelősség emeli ki a tömegből a Google-t. Az emberek a Goggle-nál személyes cselekvő felelősséget vállalnak azért, hogy a szokványostól eltérően gondolkodjanak, és folytonosan azt keressék, hogyan lehet még jobbá tenni a szervezetet. Az a hely, ahol az emberek szeretnek dolgozni, nemcsak kell dolgozniuk.
A kultúra igenis számít. Gyakorlatilag a szervezeti kultúrakulcsfontosságú a versenyelőny fenntartásához. A legjobb szervezeti kultúra hozza meg a legjobb üzleti eredményeket újra és újra. Ha többet szeretnél megtudni arról, hogyan lehet megerősíteni a szervezeti kultúrát, meghívunk, csatlakozz a Cselekvő Felelősségi Közösséghez az www.ozprinciple.com oldalunkon, ahol aktuális ügyféleseteket tekinthetsz meg.
Accountability Community is a registered trademark of Partners In Leadership, Inc. All other trademarks and registered trademarks used herein are the property of their respective owners.


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Felelősségi Szakadék áthidalása

Legyen mindennapos a cselekvő felelősség!

A sorba rendeződés lendületet ad az eredményeknek